Yomra ilçesi Gençlik Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası salon futbol turnuvasına katılan Avrasya Üniversitesi öğretim elemanları ve idari kadrosu zorlu rakipleri eleyerek finale çıktı. Sırasıyla Esnaf ları 9-3, Jandarmagücünü 9-4, Yomra Merkez İlköğretimi 3-0, Esnafgücünü 8-6, Yomra Eğitimi 7-5 yenen takımımız gruptan ikinci olarak çıkarak yarı finalde Kaşüstü Eğitim ile karşılaştı. Sert geçen mücadelenin ardından maçı 9-6 kazanan ekibimiz finale çıkarak ilk maçta yendiği Esnaf takımının rakibi oldu.

Takımımızı kutlar, finalde başarılar diliyoruz. Tüm öğrenci ve akademik kadromuzu takımıza destek için maça davet ediyoruz.

Avrasya Üniversitesi kadrosu: Hakkı BOSTAN(Kaleci), Alpaslan ŞAHİNOĞLU, Alper ŞİMŞEK, Yiğit ÇAM, Samet ZENGİN, Miraç AYVAZ, Ziya SELİM, Erkut Okan AKSU, Arif AKSOY

Final Maçı: 24.05.2017 (Çarşamba)

Yer: Yomra Kapalı Spor Salonu

Saat:17:15