Mimarlık ve Mühendislik Fakültesinde, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünden Yrd. Doç. Dr. Alaa ELEYAN, 24-27/04/2016 tarihleri arasında Yunanistan Atina’dakiTechnological Educational Institute of Athens(T.E.I.) ziyaret etti. Ziyaret, Erasmus+ personel hareketliliği programı kapsamında yürütülmüştür. Dr. ELEYAN “BİYOMETRİ: Şifresiz Bir Dünya / Biometrics:A world without passwords” başlıklı bir konferans verdi. Enstitünün lisans ve lisansüstü öğrencileri konuyu büyük bir ilgiyle dinledi. Dr. ELAYAN ayrıca, Bölüm Başkanı Prof. Grigoris KALTSAS ve Elektronik Mühendisliği bölümünün diğer akademik üyeleri ile bir görüşme yaptı. Bunun yanında, iki kurum arasındaki iş birliğininarttırılması için anlaşmaya varıldı.