Avrasya Üniversitesi Engellileri Unutmadı

10-16 Mayıs Engelliler Haftası Kurum Ziyareti

Avrasya üniversitesi Sosyal Güvenlik, Özel Güvenlik ve Koruma, Sosyal Hizmetler bölüm öğrencileri ve Öğretim Elemanları sosyal sorumluluk kapsamında, “10-16 Mayıs Engelliler Haftası “ etkinlikleri çerçevesinde Vilayetler Hizmet Birliği Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulunu ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Emine Mutafcı “engellilerin sorunlarına farkındalık oluşturma, sosyal hayatta  daha aktif bir yaşam sürmeleri için hepimiz çaba göstermeliyiz” dedi.

Ziyaretlerinde “Sosyal hayata katılmak, diğer bütün insanlar gibi, engelli insanların da temel hakkıdır” vurgusunda bulunan Özel Güvenlik ve Koruma Bölüm Başkanı Metin YENİGÜN bu ziyaretimizde sevgi ve şefkatlerini esirgemeyen kurum müdürü ve tüm çalışanlarına teşekkür etti.