1. İngilizce ara sınavı 22.04.2017 C.tesi günü tüm yerleşkelerde iki grup halinde yapılacaktır. Birinci Grubun sınav başlangıç saati  10:00 dur. İkinci grubun sınavı ise  saat 11.15’de  başlayacaktır.
  2. Ömer Yıldız Yerleşkesinde sınava girecek öğrenciler  mutlaka bu siteden UZEM olarak yayımlanan sınıf  listelerini kontrol ederek ve sınav gruplarını, sınav saatlerini ve dersliklerini öğrenmeli ve sınava katılmalıdır.
  3. Pelitli Yerleşkesinde 1. Oturumda D-07 sınıfında sınava girecek olan öğrenciler 2. oturumda Atölyede sınava gireceklerdir. Sınava girecek olan öğrenciler tekrardan listelerde isimlerini kontrol etmelidirler.
  4. Sınava cep telefonu getirmeyiniz. Kimlik kartınızı, kalem ve silgilerinizi unutmayınız.