‘KIZILAYCILIK VE GÖNÜLLÜLÜK’

Avrasya Üniversitesi Kızılay Kulubü üniversitemiz Ömer Yıldız Kampüsü konferans salonunda Kızılay ve Gönüllülük paneli düzenledi.Konuşmacılar Kızılay Genel Başkan Vekili sayın DR.Naci YORULMAZ,Genel Merkez yönetim kurulu üyesi Av.Ayşegül GENÇ kızılaycılık ve gönüllülük hakkında bilgi ve tercübelerini aktarırken,panel sonunda öğrencilerimizin kendilerine yöneltilen sorularına cevap verdiler. Avrasya Kızılay Kulubü sorumlu hocası Öğr.Gör.Fadime KAHYAOĞLU ;”Avrasya Üniversitesi olarak böyle bir panele ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz”dedi.Panel sonunda konuşmacılarımıza plaket taktimi yapıldı.Avrasya Üniversitesi Kızılay Kulubü başkanı Mehmet Keskin ve başkan yardımcısı Meliha YETİŞ faliyetlerine devam edeceklerini belirtti.

Mehmet KESGİN

Kızılay Kulüp Başkanı