Çocuklar ve Yılbaşı

Avrasya Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Çocuk Gelişimi ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin de “Çocuklar ve Yılbaşı” etkinliği yapılmıştır. Sevim Nerim Demircioğlu Anaokulu’ndan bir grup öğrenci ağırlanmış, sürpriz hediyeler verilmiştir.

Etkinliğe bölüm hocaları yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz ÖZORAN, Genel Sekreter Gülay YENÇERİ’de katılmıştır.

09:45’te Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Pazarlama Yönetimi ders alan öğrencilerin “Çocukalr ve Yılbaşı” konsepti üzerine hazırladıkları nefis tadlarla buluşan öğrenciler, öğrencilerin hazırladıkları çeşitli pasta ve kekleri görünce büyük bir heyecana kapıldılar.

Çocuk Gelişimi 1. sınıf öğrencilerinin hazırladıkları küçük bilgi yarışmasında “Çocuk ve Sağlık” konseptine uygun olarak etkinlikler yaptılar, oyunlar oynayıp şarkılar söylediler.

Yoğun bir programı kısa süreye sığdırmaya çalışan minik misfirlerimiz daha sonra Çocuk ve Teknoloji” konseptine uygun olarak Mühendislik-Mimarlık fakültesini ziyaret etmiş; yine öğrencilerin hazırladığı bitirme projelerini incelemiştir.

Programa katkı sağlayanlar:

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Pazarlama Yönetimi öğrencileri ve Öğretim Gör. Elif O. BENVENİSTE

Çocuk Gelişimi birinci sınıf öğrencileri ve Doç. Dr. Kamala KAHRAMANOVA

Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali ÖZBİLEN