img-20161103-wa0014Avrasya Üniversite Yardımlaşma Kulubü ülkemizin en uzak yerlerine ulaşmaya devam ediyor. Avrasya Üniversitesi öğrencilerin katkılarıyla gerçekleştirilen yardımlar köy okullarında minik öğrencilerle buluşuyor. Van Tenzile Anaokulunda okuyan 12 miniğimizin eksiklerini tamamlayan öğrencilerimiz Van’dan gönderilen fotoğraflarla ne kadar güzel bir iş yaptıklarının farkına varmış durumda. img-20161103-wa0008Projede etkin rol oynayan Avrasya Üniversitesi SHMYO Ağız ve Diş Sağlığı 1. Sınıf öğrencileri adına konuşan Murat Berkay FİDAN yardımlaşmak,paylaşmak insanı insan yapan değerlerdir vurgusuyla ellerinden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Yardımlaşma Kulubü sorumlusu SHMYO Öğretim Görevlisi Arif AKSOY üniversitemizde okuyan kalbi güzel öğrencilerimizle birlikte daha nice okullara ulaşabileceklerini, birçok çocuğun mutluluk sebebi olabileceklerini belirtti.

dis-protez11