Avrasya Üniversitesi Tiflis Kafkasya Üniversitesi İşbirliği

Avrasya Üniversitesi ile Kafkas Üniversitesi (Tiflis) öğrenci, akademisyen ve araştırmacıların ortak çalışmalar yapılmasını sağlamak ve değişim programlarını geliştirmek amacıyla iki üniversite arasında protokol imzalanmıştır. Avrasya Üniversitesi’ni temsilen Rektör Prof. Dr. Aşkın ASAN, Mütevelli Heyet Başkanı Ömer YILDIZ, Genel Sekreter Gülay YENİÇERİ, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail İSMAİLOV ve Ülüslararası İlişkiler Bölüm Müdürü Elif Ö. BENVENİSTE katıldı. Kafkas Üniversitesi’ni ise Mütevelli Heyeti adına Bilimsel Araştırmalar Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Shalva MACHAVARIANI, Ülüslararası İlişkiler Bölüm Müdürü Mariam SUTIDZE ve akademisyenler katıldı. İmzalanan protokol ile iki üniversite arasında öğrenci ve akademisyen değişimi ve bilimsel araştırmalar yapılabilecek ve projeler yürütebilecektir. Avrasya Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Aşkın ASAN “Üniversitemizin ulüslararasılaşma sürecinde önce komşü ülkelerle işbirliği yapmayı hedeflediğini ve kürülüş misyonü gereği kapsamlı çalışmalar yapmaya devam ettiğini” belirtti. Ayrıca ziyaret esnasında Mütevelli Heyet Başkanı sayın Ömer YILDIZ tarafından üniversite yetkilisine plaket verildi.

Tiflis2
Tiflis1