Rahat, Huzurlu ve Konforlu Yurtlarımıza Hoşgeldiniz

Avrasya Üniversitesi Ömer Yıldız Yerleşkesi içerisinde öğrencilerin  eğitim hayatları süresince rahat, huzurlu ve güvenilir bir ortamda, konaklama ihtiyaçlarını karşılayabilecek yurtlarımız bulunmaktadır.

Yurt Kaydı için Gerekli Belgeler

1- Nüfus cüzdanı fotokopisi

2- 2 adet fotoğraf (4,5×6 ebadında, son 6 ay içerisinde adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş)

3- Öğrencinin yurt ücretinin ödendiğine dair banka dekontu veya ödediğine dair belge

4-  Sabıka kaydı (Adli Sicil Belgesi)

5- İkametgah Belgesi
***Eksik evrak ile kayıt yapılmayacaktır.

Yurt Ücretleri

YALINCAK YERLEŞKESİ ÜCRET
DAİRE ŞEKLİNDE OLAN ODALAR İÇİN;
4 Kişilik Odaların Kişi Başı Ücreti 3.000,00 TL
2 Kişilik Odaların Kişi Başı Ücreti 4.000,00 TL
1 Kişilik Odaların Kişi Başı Ücreti 8.000,00 TL
MOTEL ŞEKLİNDE OLAN ODALAR İÇİN;
2 Kişilik Odaların Kişi Başı Ücreti Deniz Manzarasız 5.000,00 TL
2 Kişilik Odaların Kişi Başı Ücreti Deniz Manzaralı 6.000,00 TL
PELİTLİ YERLEŞKESİ
4 Kişilik Odaların Kişi Başı Ücreti Deniz Manzaralı 3.500,00 TL
2 Kişilik Odaların Kişi Başı Ücreti Deniz Manzaralı 4.000,00 TL
4 Kişilik Odaların Kişi Başı Ücreti Deniz Manzarasız 3.000,00 TL
2 Kişilik Odaların Kişi Başı Ücreti Deniz Manzarasız 3.500,00 TL

Not: Uluslararası öğrenciler için:

4 Kişilik Odaların Kişi Başı Ücreti: 1000 $

2 Kişilik Odaların Kişi Başı Ücreti: 1500 $

1 Kişilik Odaların Kişi Başı Ücreti: 2300 $

Ücretlerimiz  Yıllıktır..

Nasıl Ödeme Yapılacak?

1) Kayda gelmeden önce anlaşmalı bankalarımıza giderek yıllık ödeme ücretlerinin 1/3 (üçte birini) ödeyip banka dekontunu alınız.

2) Ücretin geri kalan 2/3 (üçte ikisini) kayıt esnasında üniversitemiz Muhasebe Dairesinde kredi kartına 9 eşit taksitle ödeyiniz.

Ödeme Yapılan Bankalar (Nakit Ödemeler için) – öğrenim Ücretinin 3/1 Nakit Ödeme

Albaraka Türk Katılım Bakası Değirmendere Şubesi: TR78 0020 3000 0210 7500 0000 01 (Albaraka Türk Katılım üzerinden yapacağınız ödemelerde anlaşma gereği herhangi bir “havale masrafı” alınmayacaktır.)

Garanti Bankası Merkez Şubesi : TR82 0006 2000 1580 0006 2949 19 (Garanti Bankası üzerinden yapacağınız ödemelerde anlaşma gereği herhangi bir “havale masrafı” alınmayacaktır.)

Kredi Kartı ile Yapılan Ödemeler (Taksitli ve Nakit Ödemeler): 3/1 peşin kalanı 3/2 lik kısım kredi kartına 9 taksit yapılmaktadır

İş Bankası  Maximum Halkbank

Ziraat Bankası Maximum

Albaraka Word

Yapı Kredi Word

Akbank

Garanti Bankası (bonus özellikli bütün kartlar )

Halkbank

***Mail Order Sistemi Garanti Bankası ve Bonus özelliği olan kartlara 9 taksit olur. Diğer banka kartlarına tek çekim yapılmaktadır.

Uluslararası Öğrenciler ödemelerin tümünü Dolar hesabımıza yatıracaklardır.

Dolar Hesabı:

TR 67 0020 3000 0210 7500 0000 05

Not: Ücretlendirme (Öğrenim Ücretleri, Ders Kayıt Ücretleri vb.)  ile  ilgili sorularınız için;

Zeynep EROĞLU
Satın Alma ve Mali İşleri Müdürü
Elanur AKÇAY
Muhasebe Sorumlusu
(0462) 335 50 02 numaradan ilgili kişilere ulaşıp bilgi alabilirsiniz.

Ücretlerimize KDV dahildir.

Yurtlar

yurt5
yurt1
yurt3
yurt6
yurt2
yurt4

Trabzon Merkez ve havaalanına 5 dk. uzaklıkta, 1, 2, 3 ve 4 kişilik oda kapasitelerine sahip yurtlarımızla öğrencilerimizin barınma ihtiyaçlarının karşılanmasına azami gayret göstermekteyiz.

Pelitli Yerleşkemizde 100 kişilik kız ve erkek öğrenciler için yurt, Ömer Yıldız Yerleşkemizde ise 5 blok halinde toplamda 700 kişi kapasiteli kız ve erkek öğrencilerimiz yurtlarımızla hizmet sunmaktayız.

Yurtlarımız deniz manzaralıdır. Yeşil ile mavinin buluştuğu tesislerimizde restaurant, fitness, sauna, kuaför, kafeteryalar mevcuttur. Öğrencilerin, ders başarılarını yüksek seviyede tutmaları amacına yönelik olarak etüt salonu, internet imkânı bulunmaktadır. Bunun yanında, uydu yayınıyla dünya kanallarını seyredebilme imkânı da sunulmaktadır.

Yurtlarımızda kalan öğrenciler için çeşitli oryantasyon programları düzenlenmektedir. Öğrencinin memnuniyetini ölçen anketler yapılmakta olup öğrencilerin ders dışı vakitlerini daha iyi değerlendirebilmeleri için çeşitli geziler, sportif ve kültürel etkinlikler organize edilmektedir.

Yurtlar

avrasya-universitesi-slide-3

Amacımız; dünyanın bölgelerden Üniversitemize gelen gençlerin millî birlik ve beraberlik duyguları içerisinde, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek, sosyal ve kültürel yönden gelişmelerine katkıda bulunmak, onlara huzurlu ders çalışma ortamı hazırlamaktır.

Yurt Kuralları

ömer yıldız yurtları

Avrasya Üniversitesi yurtlarından yararlanmak isteyen öğrencilerin Avrasya Üniversitesi öğrencisi olmaları veya üniversiteye kayıt hakkı kazanmaları esastır. Ancak, imkânlar ölçüsünde diğer Yükseköğretim kurumlarında kayıtlı öğrencilerde bu yurtlardan yararlanabilirler.

Yurt Taahhütname

imza

Yurtlar Taahhütnamesi’nde belirtilen hususlara aykırı davranışları görülen öğrencilerin durumları Yurtlar Müdürü tarafından görüşülmek üzere Yurtlar Yönetim Kuruluna sevk edilir..

Yurt Ücretleri

ücretler

Yurtların ücretleri günün koşullarına göre her yıl yeniden belirlenir. Yurt ücretleri sadece konaklamayı içerir, yiyecek içecek vb. hizmetleri kapsamaz. Yurt ücretleri her yarıyıl için ilk kayıtta ve kayıt yenileme sırasında peşin olarak alınır.