İŞBAŞI EĞİTİMİ

Avrasya Üniversitesi ile İŞKUR İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile artık Avrasya Üniversitesi öğrencileri hem staj görevlerini yerine getiriyor hemde ayda 1000 TL  kazanıyorlar.

işkur

İşbaşı Eğitiminden Faydalanan Öğrencilerimiz

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İŞKUR İşbaşı eğitimi programından bu yıl öğrencimiz faydalanmıştır.

işkur

Protokol İmzaladık

Avrasya Üniversitesi Ömer Yıldız Yerleşkesinde düzenlenen protokol törenine Avrasya Üniversitesinden Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, Rektör Prof. Dr. Aşkın Asan, Prof. Dr. İsmail İsmailov ve Genel Sekreter Gülay Yeniçeri katılırken, İŞKUR u temsilen İl Müdürü Mustafa Sezgin ve İŞKUR eğitim uzmanları katıldı.

işkur1

Başvuru Koşulları

En az 2 sigortalı çalışanı bulunan işyerlerinde uygulanan ve işverene hiçbir maliyeti olmayan programa katılacak üniversite öğrencileri, hem bir meslek ile ilgili deneyim kazanırken hem de günlük 38,48 TL olmak üzere aylık net asgari ücret düzeyinde 1.000 TL gelir elde edebilmektedir.