Ekmekçilik-Pastacılık Eğitimi Sertifika Programı Ön Kayıtlara Başladı

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzeti olan ekmekleri zenginleştirmek (yulaf ekmeği, tam randımanlı buğday unu ekmeği, Fokaçyo, tost ekmeği, soya unlu ekmek gibi) ve Dünya standartlarında farklı tatlardaki pastaları yaratmak üzere, Avrasya Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından konusunda uzman profesyonellerce hazırlanan “Geleneksel ve Zenginleştirilmiş Ekmekçilik-Pastacılık Eğitimi” ; teorik ve pratik sınavları, proje ödevlerini ve birebir uygulamaları içerir.

Eğitim 17 Ekim’de başlayacak.

Eğitim süresi hafta sonu 09:00-18:00 olarak 2 gün, 8’er saatlik dersler ile toplam 3 aydır. Dönem içerisinde yapılan ara sınav, yarı yıl sonu sınavı ve proje ödevleri not ortalamaları 60 ve üstü olan öğrenciler, dönem sonunda ayrı ayrı olmak üzere Ekmekçilik ve Pastacılık sınavlarına girerek geçerli not olan 70 ve üstünü aldıkları takdirde sertifikalarını almaya hak kazanacaklardır.

Sertifika Programı detaylı bilgi için tıklayınız >>

 

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüz ile ilgili bilgi için tıklayınız