Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümü öğrencileri Adli Tıp Kurumu’nda

Adalet Bakanlığı, Adli Tıp Kurumu, Trabzon Grup Başkanlığı’na bağlı Biyoloji İhtisas Dairesi’nden Uzman Muhammet DOĞAN ve Uzman Sıla Bulut NALÇAOĞLU, 15.Mayıs.2015 tarihinde Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümü öğrencilerine Adli Tıp Kurumu’nun birimleri, işleyişi ve yapılan analizler hakkında bir sunum gerçekleştirdiler. Avrasya Üniversitesi, Yomra Kampüsünde bulunan Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümünde gerçekleştirilen sunuma, Fen-Edebiyat Fakültesi dekanı Prof. Dr. Muhammet KAMALİ ve bölüm başkanı Yrd. Doç. Dr. Fatma SÖYLEMEZ de katıldı. Sunumda bölüm öğrencileri, lisans sonrasında Adli Tıp Kurumu’nda çalışabilme koşulları ve gerekli yetkinlikler konusunda da bilgi edinme imkanı buldular.

adlitıp2