Avrasya Üniversitesi Hocasını Mezarı Başında Andı

MUTASIM SÜNGÜN Avrasya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi  eski Dekanı ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mutasım Süngün evinde kalp rahatsızlığına dayalı geçirdiği beyin kanaması sonucu bir yıl önce hayatını kaybetmişti. Emekli Tabip Albay Prof. Dr. Mütasım Süngün bugün  Gümüşhane’nin Torul ilçesi Budak Köyünde mezarı başında Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, Fen Edebiyat fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammed Kamali, Avrasya Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Levent Kalyon’un katılımıyla anıldı. Merhum Profesör için Kuran okutuldu, Yıldız mezarına karanfiller bıraktı.

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Yıldız, geçen yıl 4 Martta aramızdan ayrılan hocamızı hiçbir zaman unutmadık. Üniversitemize, öğrencilerimize ve bizlere kazandırdıkları önemli bilgiler için kendisine minnettarız. Kendisinin ismini yaşatmak görevimizdi ve ilk olarak ismini Konferans Salonumuza verdik. Değerli hocalarımızla buraya gelerek kabri başında kuran okutturduk. Allah rahmet eylesin, dedi.

mutasım