mutfak1Avrasya Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri Bölüm Başkanları Yrd. Doç. Dr. Başak Sungur ile birlikte Türkiye’de gastronomi alanında yapılan ilk ve tek öğrenci sempozyumu olma özelliğine sahip ve İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen “Mutfak Zirvesi 2015” etkinliğine 17-18 Şubat 2015 tarihlerinde katıldılar. Etkinlik dahilinde alanında uzman şefler, gurmeler, restoran sahipleri, yiyecek-içecek alanında faaliyet gösteren medya organları ve şirket yöneticileri ile birebir tanışma fırsatı bularak gastronomi alanında çeşitli panel, sahne gösterileri ve workshop eğitimlerinde yer aldılar. Etkinlik dahilinde düzenlenen “Blind Test (Kör Tadım) yarışmasında  Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. sınıf öğrencilerinden Kerem Emirzeoğlu 25 öğrenci arasından 3.cülüğü elde etti .

mutfak2 mutfak3 mutfak4