YEMEK1AVRASYA ÜNİVERSİTESİ DOKTORUN DAVETLİSİ
Avrasya Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı Ocak, düzenlediği yemekle Yüksekokulun akademik personelini ve okulun idari personelini bir araya getirdi. Akçaabat Saray Köfte de düzenlenen yemek programına Üniversitenin Genel Sekreteri Gülay Yeniçeri’de katıldı. Yemeğin ardından canlı müziğin tadını çıkarak üniversite personeli gece geç saatlere kadar doyasıya eğlendiler. Etkinlikte konuşan Avrasya Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü İsmail Hakkı Ocak, düzenlenen etkinliklerle akademik ve idari personelin moral ve motivasyonunun arttırıldığını, bundan sonra bu tür sosyal etkinliklere daha fazla vakit ayıracaklarını söyledi. Son yıllarda sağlık bölümlerinin çok önem kazandığını da belirten Ocak, Odyometri, Acil Durum ve Afet Yönetimi, Diş Protez Teknolojisi, Çocuk Gelişimi, İş ve Uğraşı Terapisi, Optisyenlik, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Anestezi, İlk ve Acil Yardım, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, İş Sağlığı ve İş Güvenliği,Ağız ve Diş Sağlığı gibi Sağlık alanında en çok tercih edilen ve iş bulma olanaklarından dolayı öğrenci ve velilerin gözdesi olan bölümlere öğrenci almaya devam ediyoruz. Sağlık Bölümlerimize yatay geçişle birçok üniversiteden öğrenciler de geldi ve bundan sonrada gelmeye devam edeceğini düşünüyorum.Bu denli öneme haiz bölümlerin hocaları ve idarecileri moral ve motivasyon konusunda çok iyi olmalıdır. Bunun için bu tür sosyal etkinliklere önem veriyoruz. Üniversitemizin yönetimi en son teknolojiyle laboratuarlarımızın donatılmasına müsaade etmiş gelecek öğrencilerimize inanılmaz bir alt yapı kazandırmıştır, onlara da teşekkür etmeyi borç biliriz dedi. Ocak son olarak yemek programına katılan üniversitenin ekibine teşekkür etti.